fbpx
Loading ...

Esențele tari se țin în sticluțe mici. O reprezentaree cât se poate de plastică a seriilor limitate de vinil de la label-urile românești apărute în istoria contemporană a undeground-ului house & techno.

Esențe tari, adulmecate și de speculatorii de pe marketplace-ul discogs, care se folosesc de calitatea release-urilor și de raritatea lor pentru a crește prețurile sănătos.

Ne-am înarmat cu răbdare și am început să săpăm după cele mai costisitoare plăci românești, pe care îl poți cumpăra cu un buget total de 500 euro.

 


1. Petre Inspirescu – Într-o seară organică [a:rpia:r] 250 euro

Yup, 250 de euro. Iei 2 și ai cheltuit tot bugetul. Nu ne putem pronunța cât valorează ca bani dar am inclus LP-ul în Top 5 albume esențiale pentru muzica electronică românească.

2. Dan Andrei – Prima în cerc are [a:rpia:r] 84 euro

Același label ca mai sus, cu aceleași ediții limitate dar cu numele unui apropiat al trioului RPR: Dan Andrei și al său minimal house groove pentru ‘doar’ 84 euro.

 

3. Lazăr Cezar ‎– Din Gând În Când [UNDERSTAND] 65 euro

Primul release al lui Cezar pentru propriul label. 2 piese incredibil de organice, întinse villaloboscian pe parcursul a 26 de minute. Doar 300 de copii.

 

4. Barac ‎– Variety Of Different Feelings [METEREZE] 60 euro

Urechea fină de selector a lui Raresh a strâns numai release-uri unul și unul în cele 5 de până acum sub numele Metereze Records. Însă unul strălucește mai tare și acela e un dublu vinil ce poartă numele lui Barac

5. MP ‎– Niște Treabă (Part 1) [METEREZE] 40 euro

Așteptăm cu interes Part 2, poate până atunci strângem și banii pentru Part 1. Mihai Popescu în formă maximă!

Zi ceva!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.