fbpx
Loading ...

UPDATE: am extras câștigătorul, până la urmă ales aleator dintre toate înscrierile valide în concurs (adică cele care au respectat toți termenii regulamentului: tracklist format din 5 track-uri (câte unul de pe fiecare release din pachetul de concurs) la care se adaugă un track la libera alegere, care să meargă cu selecția :) Aaaaand, the winner is: Vlad Morea! Vlad, vei fi contactat cât de curând pe email pentru a stabili cum intri în posesia premiului. Înregistrarea tragerii la sorți (cu random.org) este disponibilă aici. Merry Techno Christmas everyone!

Ho-ho-ho, ce an spectaculos am avut! De la festivaluri și party-uri grave pe plajă sau în inima munților și până la o colecție impresionantă de release-uri pe vinil, 2016 a marcat unul dintre cei mai prolifici ani pentru undeground-ul house & techno mioritic. Străinii au fost mai mulți la festivaluri, iarba a fost mai verde prin munți, nopțile au fost mai lungi în cluburi, kick-ul mai răscolitor, soundsystem-urile mai calibrate, crowd-ul mai cunoscător (parcă :D).

Și, ca să marcăm cum trebuie acest final de an epic, o punem de un concurs cu o selecție gravă de plăci, alese pe sprânceană din multitudinea de release-uri de calitate din ultimele luni.

e0d8747d-7811-4b35-ad35-f36c5dc52b22

Bijuteria coroanei, este, cum altfel, Parcul Cosmos, albumul lui Dan Andrei lansat la [a:rpia:r].

Nu puteau lipsi:

Colaborarea aceluiasi Dan Andrei cu Emi sub numele Future Future Sounds la Contur

Definiția perfectă de loopy house dată de release-ul lui Sepp la Catren

Sound-ul ultra spacey inconfundabil, semnat Melodie pentru Rackmizar.

Ah, și să nu uităm de release-ul QNQN, un limited edition press (yup, sold out extrem de rapid) ce conține 3 bomb tracks semnate de un producător a cărui identitate încă n-am aflat-o.

Bun, să trecem la acțiune: ce trebuie să faci pentru a câștiga The xMas Vinyl Pack format din cele 5 plăci? Pune-te pe ascultat, alege câte o piesă de pe fiecare release în parte, așează-le în ordinea în care ți se pare că merg cel mai bine mixate și adaugă la tracklist o piesă la alegerea ta, care să închidă glorios acest mini set virtual :) Apoi lasă-ne un comentariu cu tracklist-ul tău până pe 24 decembrie, inclusiv.

ATENȚIE: nu vă chinuiți să mixați piesele și să ne trimiteți mixuri, este de ajuns tracklist-ul, scrieți ordinea în care ați mixa piesele într-un comentariu mai jos :)

Tracklist-ul care ne va unge cel mai bine pe suflet va fi declarat câștigător. În cazul în care nu ne putem decide între 2 sau mai multe înscrieri, urmează să apelăm la ajutorul random.org pentru a extrage câștigătorul!

Anunțăm câștigătorul xMas Vinyl Pack pe 26 decembrie!

48 comentarii

 • The Future Future Sound – Bass Villain
  Dan Andrei – Fara vanilie va rog
  Sepp – Glas Din Stele
  Unknown Artist – Hours
  Melodie – Tonic Water
  The Model – The Chase ( Clarkent edit ) .

 • Dan Andrei – Crash
  The Future Future Sound – Es Pion
  Sepp – Crampei de Balad
  Melodie – Following
  Unknown Artist – Hours
  Varvakt – Kvat

 • The Future Future Sound – Bass Villain
  Melodie – Heat
  Unknown Artist – B2 – Bas
  Sepp – Glas Din Stele
  Dan Andrei – Lumo
  Regelbau – A1 (RB01)

 • The Future Future sound – Bass Villain
  Melodie – Following
  Unknown Artist – Bas
  Dan Andrei – Fara vanilie va rog
  Sepp – Glas din stele

  +https://www.mixcloud.com/mirceaghimpu/96kbps/ asta este ultima piesa , am pus aici fiindca pe soundcloud nu stiu de ce nu merge.

Zi ceva!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.